Türkiye Komünist Partisi’nin 87. kuruluş yıl dönümü “TKP’liler Buluşuyor” adı altında düzenlenen etkinlikle kutlanacak. Mustafa Suphi ve Ethem Nejat’ların öncülüğünde 10 Eylül 1920 tarihinde kurulan Türkiye Komünist Partisi’nin kuruluş yıldönümü bu sene 10 Eylül pazartesi günü Bostancı’daki Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Merkezi’nde, Kemal Türkler Eğitim Salonu’nda yapılacak.

Geceye, 1951 tevkifatında tutuklanmış, mücadele etmeyi hiçbir zaman bırakmamış, Türkiye Komünist Partili ulu çınar Bekir Karayel katılarak bir konuşma yapacak. İşçi sınıfının öncü örgütünün savaşımını sabırla, özveriyle ve direngenlikle sürdürmüş, yıllarca ayrı düşmüş bütün partililerle birlikte kutlanacak olan gece, en yaşlı çınarından henüz liseli gencine bütün partililerin ve parti dostlarının buluşmasını sağlayacak.
Saat 19.30’da başlayacak olan etkinlikte, panel, film gösterimi ve şiir dinletisi yer alıyor. Ayrıca, Grup Güneşli Dünya geceye müzikleriyle katılacak. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik hakkında bilgi edinmek isteyenler 0(535)-926 31 24 nolu telefondan bilgiye ulaşabilirler.

Yer:         Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Merkezi,
Kemal Türkler Eğitim Salonu  Tünel Yolu Cd. No.2
Bostancı-İSTANBUL
Tarih:         10 Eylül 2007, Pazartesi
Saat:            19.30
İrtibat tel: 0(535)-926 31 24

Etkinliğe giriş ücretsizdir.