Spor Emekçileri Sendikası (Spor-Sen) 1. Olağan Genel Kurulu’nu 25-26 Eylül günleri gerçekleştirdi.

Yeni yönetim kurulu 26 Eylül (Pazar) günü yapılan seçimlerle göreve geldi.

BDH Emekçileri olarak, sınıf kardeşlerimiz olan spor emekçilerinin çalışmalarında her an yanlarında olduğumuzu belirtir, önümüzdeki dönemde organlarda görev alan yeni yönetime  çalışmalarında başarılar dileriz.

Spor-Sen’in basın bültenini paylaşıyoruz;

” Spor Emekçileri Sendikası (SPOR-SEN) 1. Olağan Genel Kurulu’nu 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirmiştir.

Genel Kurulumuz sonucunda, Genel Başkan Kemal SALAHİOĞLULARI, Genel Yönetim Kurulu üyeliğine İbrahim AKSELOĞLU, Ekrem SARIOĞLU, , Mehmet İÇİN, Cahit ALBAYRAK seçilmiştir.

Genel Kurul, işçi sınıfı sendikal hareketinin birliğine verdiği önemi yaşama geçirerek spor emekçilerinin DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu)’na katılmasını karara bağlamıştır.

Spor-Sen, Genel Kurulu ile kuruluş amacında dile getirdiği spor emekçilerini uluslararası işçi sınıfının bir parçası yapma ilkesinde ileriye doğru bir adım daha atmış bulunuyor. Türkiye emek ve sendika hareketinde yaşanan tüm sorunlara rağmen, artık spor alanı spor patronlarının ve spor baronlarının insafına terk edilmeyecektir. Bu adımların kalıcılaşması, spor emekçilerinin örgütlenmesinin yükseltilmesi tüm emek güçlerinin önünde görev olarak durmaktadır.

Tüm emekten yana güçleri, Spor-Sen’in çalışmalarını ve spor emekçilerinin örgütlenmesini birlikte yükseltmeye çağırıyoruz.”

Spor Emekçileri Sendikası (Spor-Sen)

Genel Merkezi